SyarifJamil.Com

Motivasi Kewangan & Pelaburan Emas

Dealer Emas Public Gold Utara : Pulau Pinang – Kedah – Perlis – Perak

By Syarif Jamil

September 24, 2017

Akaun Emas GAP, Dealer Emas Public Gold, emas murah, Emas patuh Syariah, pelaburan emas, Pelaburan Emas Di malaysia, Pelaburan Emas Malaysia, Pelaburan emas patuh syariah, Public Gold, Simpanan Emas

Bermula dari 2014, SJ merupakan dealer public gold yang aktif memberikan bimbingan tentang simpanan dan pelaburan emas. SJ mendapat mentorship terus dari Tn Mohd Zulkifli Shafie. Beliau merupakan mentor emas di negara kita selain merangkap Dealer Public Gold. Beliau juga penulis 2 buah buku kewangan dan emas iaitu Zero Hutang dan Wang Emas.

 

Dealer Emas Public gold JLT

Gambar 1: Kenangan sewaktu SJ menghadiri Public Gold Dealer Training bersama Tn Mohd Zulkifli di Gunung Jerai, Kedah. 

Saya menetap di Pulau Pinang iaitu dimana Public Gold ditubuhkan. Di Pulau Pinang ini ada 4 branch public gold iaitu 2 Public Gold Branch dan 2 Aurora Outlet. Di penang jugalah terdapat HQ Public Gold iaitu di Bayan Lepas.

Untuk pengetahuan semua, walaupun saya di Pulau Pinang, ianya tak bermaksud saya tak boleh membantu anda yang berada di luar Pulau Pinang. Teknologi online amat memudahkan kita sekarang malah public gold branch sekarang ada di hampir seluruh negeri di negara kita.

Saya ada banyak pengalaman membantu ramai rakyat malaysia di dalam negara seperti di penang sendiri, selangor, johor, terengganu, sabah, sarawak dan lain-lain lagi mahupun luar negara untuk menyimpan dan melabur emas. Tambahan lagi, saya ada customer yang sekarang berada di Australia,UK, N.Zealand dan lain2 lagi yang aktif menyimpan dan melabur emas.

Dealer Emas Public Gold SJ amat berbesar hati untuk membantu anda semua tentang simpanan dan pelaburan emas yang betul menggunakan platform Public Gold. Public Gold merupakan platform simpanan dan pelaburan emas yang terbaik untuk kita semua manfaatkan.

Untuk terus contact(wassap) SJ, anda boleh klik jee link ini yaa : www.wasap.my/60136460265

Syarif Jamil,
Bukit Mertajam,
Pulau Pinang.
24 SEPTEMBER 2017

Syarif Jamil

About the author

Alhamdulillah, saya adalah Authorised Dealer syarikat pengeluar emas pelaburan terbesar di Malaysia, iaitu Public Gold (kod PG047442). Saya aktif memberi nasihat tentang pelaburan emas yang betul sejak 2014.

WhatsAPP : +60136460265

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Direct Your Visitors to a Clear Action at the Bottom of the Page

>
Open chat
Nak Belajar Ilmu Emas dengan saya?
Hi, Saya Syarif Jamil. Master Dealer Aktif Public Gold. Boleh saya bantu anda?