SyarifJamil.Com

Motivasi Kewangan & Pelaburan Emas

Bagaimana EMAS dapat meningkatkan EKONOMI kita

By Syarif Jamil

November 20, 2014


1-DUIT SIMPANAN

  • Semua kita ada simpanan masa depan. Tetapi yang membezakan antara orang yang menyimpan emas dan orang yang menyimpan wang kertas adalah OUTCOME di akhir simpanan. Klik link ini untuk mengetahui info mengenai BAHAYANYA SIMPAN WANG KERTAS. Orang yang menyimpan EMAS, simpanannya lebih bertahan lama. Nafsu berbelanja akan jauh dari diri kita, In fact, ia akan memberi semangat kepada kita untuk menambah lagi aset masa depan.

2-EMAS TAHAN INFLASI

  • Kita tidak perlu lagi bimbang akan kenaikan harga barang dalam jangka panjang. Contoh seperti harga kambing, dari 1400 tahun dahulu lagi, harganya tetap 1 DINAR.

kmbing

3-EMAS SELAMAT DARI BENCANA KEWANGAN

  • Walau apapun yang terjadi kepada EKONOMI dan POLITIK negara, Kuasa beli EMAS tetap bertahan. Bukan seperti duit kertas yang nilainya turun dan turun.

wow-520x245

4-SIMPAN EMAS, DUIT TIDAK BEKU SEBAB EMAS ITU DITANGAN

  • Dengan adanya aset emas fizikal ditangan, kita boleh pajak emas itu dan rolling(business) untuk dapatkan duit.  Kalau kita simpan duit di bank, bank yang rolling duit kita. Kita hanya diam kaku, tak tahu apa jadi dan tak boleh buat apa apa dengan kekayaan kita.

5-BERNIAGA EMAS

  • Kepada yang berminat dengan berniaga EMAS, kekayaan kita lebih cepat berkembang. Daripada 20k++ dibekukan dalam ASB dan Tabung Haji, lebih baik keluarkan dan beli EMAS dan jadi DEALER. Anda boleh jana pendapatan sampingan dengan membantu masyarakat lain menyimpan EMAS.(**Gambar Dibawah hanya VALID sampi akhir bulan november 2014**)

AGSS webslide_640x900

Syarif Jamil,

Bukit Mertajam,
20 November 2014.Syarif Jamil

About the author

Alhamdulillah, saya adalah Authorised Dealer syarikat pengeluar emas pelaburan terbesar di Malaysia, iaitu Public Gold (kod PG047442). Saya aktif memberi nasihat tentang pelaburan emas yang betul sejak 2014.

WhatsAPP : +60136460265

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Direct Your Visitors to a Clear Action at the Bottom of the Page

>
Open chat
Nak Belajar Ilmu Emas dengan saya?
Hi, Saya Syarif Jamil. Master Dealer Aktif Public Gold. Boleh saya bantu anda?