SyarifJamil.Com

Motivasi Kewangan & Pelaburan Emas

It’s Never Too Late To Start

By Syarif Jamil

May 6, 2016


Dalam 2 ke 3 bulanĀ ini, ramai yang berkongsi dengan saya yang mereka sudah terlambat untuk memulakan simpanan dan pelaburan dalam bentuk emas. Apa yang saya sering nasihatkan adalah, “It’s Never Too Late To Start”.

Dengan pengalaman berkongsi sedikit info-info berkaitan emas ini, saya amat teruja kerana saya dapat bertemu secara ‘online’ & ‘offline’ dengan mereka yang bermacam latar belakang umur dari sekitar berumur 17 tahun hinggalah 55 tahun.

customer-experience-change

Langkah pertama adalah segalanya bagi saya. Selagi kita tidak beranikan diri untuk melakukan perubahan, selagi itulah kita akan dibelunggu dengan satu perasan yang sering menahan kita. kita buang sifat malas, lakukan kajian, dapatkan nasihat mereka yang pakar dalam bidang itu dan jika bersedia, say YES!!

bltnAyat ini “Better Late Than Never” sering saya dengar dari rakan2 local di australia. On the posivite of it, saya rasa mereka sering lakukan sesuatu yang dapat memuaskan diri mereka. Lambat atau awal itu bukan penghalang bagi mereka.

Belum tentu jika kita mula awal, kita akan berjaya dan mereka yang mengorak langkah sedikit lewat akan gagal. kunci kejayaan bukan begitu.

So, kepada rakan-rakan yang rasa agak terlambat dalam memulakan simpanan dan pelaburan dalam emas dan perak (fizikal), anda tidak perlu bimbang. Dapatkan ilmu dahulu, dan itulah yang lebih bernilai dari emas itu sendiri. Akhir kata dari saya, mulakan simpan dan labur dalam emas dan dapatkan “benchmark” harga untuk diri anda. Jika tak paham, anda boleh HUBUNGI SAYA. Saya akan jelaskan sehingga anda faham. Insya Allah.

Syarif Jamil,
Bukit Mertajam,
Pulau Pinang.
6 May 2016.

Syarif Jamil

About the author

Alhamdulillah, saya adalah Authorised Dealer syarikat pengeluar emas pelaburan terbesar di Malaysia, iaitu Public Gold (kod PG047442). Saya aktif memberi nasihat tentang pelaburan emas yang betul sejak 2014.

WhatsAPP : +60136460265

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Direct Your Visitors to a Clear Action at the Bottom of the Page

>
Open chat
Nak Belajar Ilmu Emas dengan saya?
Hi, Saya Syarif Jamil. Master Dealer Aktif Public Gold. Boleh saya bantu anda?