SyarifJamil.Com

Motivasi Kewangan & Pelaburan Emas

Anak Tukar Duit ASB Arwah Mak kepada 11 Dinar Untuk Dihadiahkan Kepada Cucu-Cucu Maknya

By Syarif Jamil

February 6, 2018

Akaun Emas GAP, Dealer Emas Public Gold, emas murah, Emas patuh Syariah, pelaburan emas, Pelaburan Emas Di malaysia, Pelaburan Emas Malaysia, Pelaburan emas patuh syariah, Public Gold, Simpanan Emas

Alhamdulillah, SJ berjaya bantu Pn F untuk alihkan duit ASB arwah emasnya kepada 11 keping 1 dinar dan dinar-dinar ini akan dihadiahkan kepada cucu-cucu arwah maknya.

What a beautiful story.. Pn F kata dekat SJ.. “Kalau saya bagi cash dekat cucu2 mak.. sure akan habis cepat ataupun nilainya semakin kecil dimasa depan…”. Betul tak apa yang Pn F kongsikan? SJ sangat-sangat setuju. Secara amnya, manusia amat suka belanjakan duitnya… dan ini memang fitrah duit dimana ianya dihasilkan untuk dibelanja. Lain pula dengan emas. Emas nie apabila dah mula simpan.. kita akan ketagih untuk simpan lagi.


Oleh itu, Pn F pilih emas untuk diberikan kepada cucu-cucu maknya.. SJ pasti.. emas-emas ini akan kekal dan terus bernilai di masa hadapan. Beberapa generasi pun akan kekal bernilai emas itu. 
Jika terdesak nanti dan perlukan wang.. emas ini boleh dipajak dan dimanfaatkan.


Terbaiklah kisah Pn F nie.. Inspired??Diatas adalah bukti invoice 11 Dinar yang SJ bantu Pn F untuk orderkan. Selepas dapat invoice ini, Pn F ada dua pilihan sama ada nak bayar online ataupun walk in ke branch untuk bayarkan cash dan ambil emas anda.

 

 

Diatas adalah gambar kenangan yang dikirimkan kepada SJ oleh Pn F. Pn F sangat happy berurusan dengan Public Gold. Ianya Mudah, murah dan patuh syariah.

 

Kalau anda atau rakan-rakan anda yg nak SJ bantu mulakan simpanan emas serendah 1gram atupun RM 100, boleh terus PM SJ ataupun wassap jee SJ.


Klik link nie untuk terus wassap SJ >>

www.wasap.my/60136460265

Syarif Jamil (SJ)
Dealer Aktif Public Gold PG047442
www.syarifjamil.com
+6013-6460265

Syarif Jamil

About the author

Alhamdulillah, saya adalah Authorised Dealer syarikat pengeluar emas pelaburan terbesar di Malaysia, iaitu Public Gold (kod PG047442). Saya aktif memberi nasihat tentang pelaburan emas yang betul sejak 2014.

WhatsAPP : +60136460265

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Direct Your Visitors to a Clear Action at the Bottom of the Page

>
Open chat
Nak Belajar Ilmu Emas dengan saya?
Hi, Saya Syarif Jamil. Master Dealer Aktif Public Gold. Boleh saya bantu anda?