SyarifJamil.Com

Motivasi Kewangan & Pelaburan Emas

Pentingnya ada INTRODUCER

By Syarif Jamil

April 18, 2015


Apa itu INTRODUCER?

Di dalam dunia EMAS & PERAK bersama PUBLIC GOLD ini, INTRODUCER adalah seorang yg bergelar Authorised Public Gold Dealer. Untuk layak menjadi seorang AUTHORISED DEALER, klik ini >> DEALER PUBLIC GOLD

Setiap belian EMAS & PERAK secara rasmi dengan Public Gold, anda wajib akan ada introducer sama ada individu seperti saya (MUHAMMAD SYARIFUDDIN BIN MOHD JAMIL PG047442) ataupun Sistem Public Gold. Pastikan sebelum anda berurusan dengan Public Gold, dapatkan details introducer terlebih dahulu.

SJF_0279

Selain itu, anda juga wajibmemilih introducer yang betul-betul dapat membantu anda untuk lebih maju kehadapan. Anda ada hak untuk memilih introducer yang berkaliber dan mahir serta cekap dalam berurusan. Anda juga boleh uji introducer anda dengan bertanya beberapa soalan kepadanya. Dari situ, anda boleh lihat dan ukur kepakarannya.

Alhamdulillah, saya juga ada introducer yg dedikasi dalam membantu membimbing saya di dalam bidang Pelaburan Emas ini. Dari saya seorang penyimpan dan pelabur emas, skrg saya sudah menjadi Authorised Public Gold Dealer(Introducer) dan ini memberikan platform kpd saya untuk membimbing dan memberi nilai tambah kepada lebih ramai masyarakat untuk celik akan EMAS.

PENTING!!

Di dalam bidang ini, introducer amatlah penting dalam membimbing dan mendidik anda melakukan perkara yg betul. Ilmu itu lebih bernilai drpd emas itu sendiri. Introducer selalunya merupakan mereka yg pakar dan berpengalaman dalam bidang ini. Dapatkn seberapa banyak ilmu dari mereka dan applikasikanya.

SJF_5273Ramai org buat belian emas Public Gold tanpa meletakkan introducer dan melakukan banyak kesilapan. Ramai yang hubungi saya dan nyatakan kesilapan itu dan ini. Ohh ruginya, sedangkan tiada apa2 bayaran tambahan dikenakan. Segala service yg diberikan oleh INTRODUCER itu adalah PERCUMA!!  

Public Gold yang akan membayar service yang diberikan oleh Dealer kepada anda. Anda tidak perlu memikirkan apa2 kos tambahan jika menggunakan khidmat seorang introducer.

“Bagi saya, mereka yg tiada introducer amatlah rugi”

Antara tugas introducer A.K.A Authorised Public Gold Dealer:

1) Memberi bimbingan ILMU yg tepat di dalam dunia EMAS Public Gold
2) Memberi Latest update news kpd anda 
3) Memastikan setiap proses belian dan pengambilan emas berjaya
4) Memastikan proses jualan emas kpd PG berjaya 
5) Menjawab segala pertanyaan berkaitan Public Gold dan lain2

Ramai AUTHORISED DEALER PUBLIC GOLD di luar sana yg dedikasi, komited, jujur dalam membantu anda. Dapatkn nasihat Authorised Dealer dahulu sebelum buat belian.

Bagi mereka yang menjadikan saya sebagai INTRODUCER, antara usaha yg saya lakukan adalah, saya wujudkan PREMIUM WHATSAPP GROUP atas kelolaan saya sendiri. Tujuan premium group ini diwujudkan adalah, saya ingin memastikan hubungan saya dengan mereka tidak terputus. Ini adalah tanggungjawab saya untuk memastikan mereka semua mahir di dalam bidang ini. Apa yg berlaku di group itu adalah:

1) Saya akan berkongsi info2 semasa dan ilmu berkaitan EMAS dan Public Gold
2) Memberi UPDATE SEMASA  harga emas
3) Menjawab segala pertanyaan 
4) Sesi soal jawab bersama ahli PREMIUM GROUP
5) Ahli juga terbuka untuk berkongsi ilmu 

11094013_959205294104258_137993421_n

 

Syarif Jamil,

Bukit Mertajam,
18 April 2015.

Syarif Jamil

About the author

Alhamdulillah, saya adalah Authorised Dealer syarikat pengeluar emas pelaburan terbesar di Malaysia, iaitu Public Gold (kod PG047442). Saya aktif memberi nasihat tentang pelaburan emas yang betul sejak 2014.

WhatsAPP : +60136460265

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Direct Your Visitors to a Clear Action at the Bottom of the Page

>
Open chat
Nak Belajar Ilmu Emas dengan saya?
Hi, Saya Syarif Jamil. Master Dealer Aktif Public Gold. Boleh saya bantu anda?