June 19, 2021

Menjadi Dealer Public Gold Bermodalkan RM 100 dan Usaha

Sebenarnya, untuk menjadi dealer public gold ini, kita tiada modal yang hangus. Kita hanya perlu beli emas untuk diri kita sendiri sahaja dalam jumlah tertentu dan terus kita dinobatkan sebagai dealer public gold.

Sebelum ini, untuk menjadi dealer public gold, kita perlu buat belian emas untuk diri sendiri sebanyak RM 30k. Anda boleh rujuk gambar dibawah. Tetapi, bermula pada 1/4/2018 ini, ada sesuatu yang istimewa untuk anda yang berminat jana pendapatan pasif tanpa batasan sambil menyimpan emas.

Bermula pada 1/4/2018, ada PROMOSI TERBAIK buat anda:

  1. Anda hanya perlu beli emas minima RM 100 untuk diri sendiri
  2. Anda Berjaya recruit 50 new customer dalam masa 3 bulan (April – May – Jun)

Selepas kedua-dua syarat ini telah berjaya anda capai, anda akan dinobatkan sebagai Dealer Public Gold. Selepas anda menjadi dealer public gold, anda sudah boleh mula jana pendapatan sebagai dealer yang sah.

Ini yang SJ katakan, dengan hanya bermodalkan simpanan emas RM 100 dan usaha gigih anda membina empire emas anda sendiri, anda boleh mula jana pendapatan tanpa batasan dan business ini juga boleh diwarisi kepada keluarga anda nanti.

 

Untuk tahu lebih lanjut tentang kelebihan dealer public gold, anda boleh klik ini >> 7 Kelebihan Dealer Public Gold 

 

Alhamdulillah, selepas faham potensi pendapatan pasif dari public gold yang tiada batasan, sekarang SJ and isteri dah hampir 4 tahun menjadi dealer public gold. Modal utama untuk menjadi dealer public gold ini hanyalah kesungguhan dan semangat dalam diri untuk membantu orang ramai untuk celik dan faham ilmu emas yang betul dan tepat. Untuk faham lebih lanjut, saya dan isteri sedia membantu anda.

Syarif Jamil,
Bukit Mertajam,
Pulau Pinang.
24 Mac 2018.

1,820 total views, 2 views today

Syarif Jamil

Alhamdulillah, saya adalah Authorised Dealer syarikat pengeluar emas pelaburan terbesar di Malaysia, iaitu Public Gold (kod PG047442). Saya aktif memberi nasihat tentang pelaburan emas yang betul sejak 2014. WhatsAPP : +60136460265

View all posts by Syarif Jamil →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam

Open chat
Nak Belajar Ilmu Emas dengan saya?
Hi, Saya Syarif Jamil. Master Dealer Aktif Public Gold. Boleh saya bantu anda?